tiistai 26. kesäkuuta 2012

Korupäivä


Heipsan!

Vietimme Puron kanssa koruilupäivää viime sunnuntaina ja tässä omat aikaansaannokseni. Aion antaa tällekin setille nimen, mutta en ole vielä päättänyt sitä.  


Loppuun on pakko kertoa teille vielä lyhyt keskustelun pätkä korun teon lomasta. 

Hanna: Toi riipus on muuten sitte vintage-löytö kirpparilta 
Puro: Kierrätettyjä helmiä ja vintage-riipus, mä pelastan maailman tällä

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Ystävistä, ostoksista ja lahjoista


Hei ihanaiset!

Kävimme eilen sulhaseni kanssa katsomassa Dark Shadows- elokuvan, joka oli todella hyvä! Olisin kovasti halunnut pukeutua hieman teeman mukaisesti, mutta eilen oli todella lämmintä joten päätin olla käytännöllinen ja laittaa vain jotain kevyttä ylle. 


Mekko: H&M
Bolero: Vila 
Laukku: Ivana Helsinki
Sandaletit: Freda 22
Käsi- ja nilkkakoru: Itse tehty

Ennen elokuvaa kävimme myös tulevan anoppini luona. Hän on muutama päivä sitten palannut Sisiliasta lomalta ja toi meille tuliaisia!

Eivätkös ole suloisia! Ne on valmistettu laavakivestä. Minulle oli tuo pupu ja virtahepo poikaystävälleni. Virtahepo tuli sen takia, että sulhoni boffaus (pehmomiekkailu) joukkueen maskotti on vihreä hippo.  


Saimme myös todella hyvän tuoksuisia saippuoita! Sydäntäni lämmittää myös se, että niiden mukana tuli todella kauniit saippua-alustat.  


Nuo muuten todella tuoksuvat sitruunalle
 Paras viimeiseksi eikös? Ihana anoppini tuntee minut todella hyvin, sillä katsokaa nyt, mikä ihanuus matkalaukun syövereistä paljastui!   


Päivänvarjo on oikeasti hieman tummankerman värinen ja pidän siitä todella paljon! Voitte kuvitella miltä näytin kun sain tämän !


Lähikuvaa varjon kirjailuista
Loppuun vielä uusi hankintani. Tapasin muutaman päivä sitten ystävääni ja samalla reissulla Day-nimisestä kaupasta tarttui mukaan tällainen. Eikös ole nätti!

 Ihanaa Juhannusta teille kaikille!

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Another man´s trash is another man´s treasure!


Käväisin tänään pitkästä aikaa Valtterin kirpputorilla. Löydökset olivat alkuun köyhänpuoleisia, mutta kyllä sieltä muutama aarrekin tarttui mukaan. Pidemmittä puheitta kuvia olkaa hyvät! 

Tähän rasiaan aion säilöä isommat hiusruusuni ja muut hiuskoristeet. Tällä hetkellä niiden pesä ei ole kaunis saati kuvattava. Rasia on aika tilava, ja pidän sen päällisestä  todella paljon, se muistuttaa mielestäni hieman Rokokoo-ajan kuoseja.
Näitä löytyi yhteensä kolme, mutta kaksi muuta olivat vielä tiskissä kuvan otto hetkellä. Kupit ovat leimattua japanilaista posliinia ja niin ohuet, että valoa vasten katsottaessa kupista näkee melkein läpi. Olen ymmärtänyt, että se on merkki laadukkaasta ja arvokkaasta posliinista.