keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kello viiden tee


Käväisin tänään ystäväni kanssa Ouncessa kello viiden teellä ja päätimme kokeilla jotain uutta. Päädyimme Jääomena-nimiseen vihreään teehen, josta tuli kyllä yksi uusi suosikkini vihreiden teiden osalta. 
 
Päätin kuitenkin juoda ensin vanhat vihreät teet pois ja ostaa sitten lisää. Mukaan tarttui kuitenkin Toffeekaramellin makuista sokeria. Tätä kun sekoittaa Crème Bruleé´-teehen niin tulee namia!

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Eräänä sateisena iltapäivänä


Heipsan taas !

Kävin muutama päivä sitten harrastamassa ostosterapiaa, sillä viikko rippikoulun apuopettajana, apparina, vaatii veronsa. :) Mukaan tarttui vaaleanmintunvihreä mekko. Ette usko, miten kauan olen haaveillut tuon sävyisestä mekosta! Tänään on satanut koko iltapäivän, ja tukka on sen mukaisessa kähärässä :) Kuvan ottohetkellä ei kuitenkaa satanut, joskus luontoäitikin on ihan mukava.

Tähän asuun sain inspiraatiota Marie Antoinette -elokuvassa nähdystä asukoordinaatiosta, jossa mintunvihreään pukuun oli yhdistetty kirkkaanpunaista. Täysin missmatch, mutta silti tyylikäs. 

 
Mekko: H&M
Kengät: Minna Parikka
Korut: itsetehty/Kawaii 

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

♥ Love is in bloom ♥


Hei ihanaiset!

Eilen tanssittiin äitini ja hänen miehensä häitä! Juhlat olivat todella ihanat ja toisen kaason ominaisuudessa sanoisin myös, että erittäin onnistuneet. Tunnelma oli lämmin ja kaikki vieraat viihtyivät.

Minun ja oman sulhaseni lauluesitys vihkitilaisuudessa meni hyvin ja saimme paljon kiitosta esityksestämme.  Kummityttöni ja yksi hänen siskoistaan lauloivat hääjuhlassa kappaleen Sinä vain ja saivat sekä hääparin että vieraat kyyneliin. Juhlat olivat muutenkin täynnä naurua iloa ja välillä onnen kyyneleitä.

Sitten hieman kuvasaldoa häistä: 

Morsiuskimppu oli paikallisen floristin käsialaan, samoin kuin itselläni ollut kukkarannekoru 

Tervetuliaismalja ja karkkirasia, jossa oli sisällä geishasuklaakonvehti ja pieni aforismi rakkaudesta.

  Hääkakku, joka oli todella hyvää!

 Vielä lähikuva rannekorusta ja karkkirasiasta

 Pakollinen asukuva
Mekko: Mecco
Kengät: Halonen
Korut/Asusteet: Glitter, itsetehty ja Mellunmäen kukka
Asuun kuului laukkukin, mutta jostain syystä se jäi pois kuvasta 

 
Hääpäivän aamuna näppäisty kuva kengistä ja laukusta

Loppuksi kuva itse hääparista! 

Love is in bloom a beautiful bride a handsome groom  

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Piknik day!


Heippa ihanat lukijani!

Tarkoituksemme oli Aijun kanssa viettää juhannuspäivää auringonpaisteesta ja piknikistä nauttien, mutta toisin kävi. Päivä oli todella sateinen, joten piknik siirtyi meidän olohuoneeseemme.  Kuvia tuli otettua todella paljon, mutta jaan kanssanne vain parhaimmiston. Olkaa hyvät ! 

 Minä valmistin meille mozzarella-yrttisalaatin ja mansikka-raparperipiirakan.

  
Aiju puolestaan oli tehnyt meille kuppikakkuja suklaasydämellä. Nam!


Olin luvannut huolehtia myös juomapuolesta. Valmistin meille mansikkamehusta ja kivennäisvedestä raikkaan juoman. Teetä oli tietenkin myös tarjolla, ihanat japanilaiset posliinini pääsivät käyttöön




Loppuun vielä asukuva piknikiltä.

 Mekko: Cybershop
Vyö: Seppälä 
Rannekoru: Itsetehty/Tuike
Kengät: Minna Parikka