lauantai 27. lokakuuta 2012

Caramel Apples

Hello Lovelies! 

Tänään päätin tustua hieman oman kaupungin osani eli Gortonin kirpputori ja hyväntekeväisyyskauppojen tarjontaan. Aivan meidän lähikaupan, Tescon, vieressä on Gorton Market. Paikkana Gorton Market on hyvin lähellä Hakaniemen Hallia. Paljon pikku putiikkeja, aina kahviloista kenkä- ja lihaliikkeisiin asti. 

Harhaillessani pitkin käytäviä, törmäsin kojuun, jossa myytiin hedelmiä ja omenoita. Perinteisten omppujen lisäksi myynnissä oli suklaa-caramel-kuorrutettuja omppuja. Niitä sai kaksi punnalla, joten pakkohan sitä oli ottaa kokeiluun. Mieleeni tuli Applejack ja tämän omppukoju Grand Galloping Galassa :D 


Gorton Marketin ulkopuolella on joka lauantai pieni kirpputori, jossa on usein miten samat myyjät. Tarjonta ei ollut kovin erikoista ja kaikki kivat vaatteet olivat liian pieniä tai liian isoja. Kuitenkin viimeinen pöytä pelasti tämän kirpparikierroksen, sillä löysin nämä aidot helmet. Helmet ovat vintagea ja tytöllähän ei koskaan ole liikaa kauniita helmikoruja, vai mitä?`


Kävin Tescossa, ihan ruoka ostoksilla ja satuin pyörähtämään kodin sisustus ja astia osastolla. Sieltä mukaan tarttui todella suloinen esiliina! Nyt eivät vaatteet enää kastu ja likaannu tiskatessa ja ruokaa laittaessa! 


Lähikuva esiliinan printistä


Muutama viikko sitten kävin katsastamassa Afflecksin tarjontaa. Ensimmäisestä kerroksesta löysin ihanan helmikaupan, jonka riipus tarjonta sai pääni hetkellisesti sekaisin. Koru ihmisenä mukaan tarttuikin sitten semmoista, jota en ole Suomesta löytänyt.

Avaimia, kolibreja, lusikoita, kuppikakkuja, keiju ja henkilökohtaisena lempparinani keinuhevosia! Noissa käsissä, joita paljon enemmän kuin vai kuvassa olevat kaksi, lukee Hand Made ja sydämissä, joita on myös enemmän, lukee Made with love.

Polymeerimassasta tehtyjä ruusuja!

Lasisia lehtiriipuksia. Vihreät ovat todellisuudessa hieman eri sävyä ja tummempia.

torstai 18. lokakuuta 2012

Traditional afternoon tea

Hello lovelies! 

Aiju tuli viime perjantaina piristämään minua ja lievittämään Suomi-ikävää. Olin varannut meille pöydän teehuoneesta nimeltä Sugar Junction. Teehuone oli todella suloinen. Sisustus huokui vintagehenkeä ja tarjoilijat olivat kaikki pukeutuneet 50-luvun henkeen. Sugar Junction ei ole iso, mutta se on erittöin suosittu. Huolimatta vilinästä, oman pöydän ääressä pystyi hyvin syventymään keskusteluun. Palvelu oli myös huippua. Tarjoilija tuli aika ajoin kysymään onko kaikki hyvin ja tarvitsemmeko esimerkiksi lisää lämmintä vettä teepannuumme. Suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille Manchesteriin eksyville teen tai kahvin ystäville!

 Olin tilannut meille Perinteisen iltapäiväteen, johon kuului pannullinen kahdelle teetä tai kahvia maun mukaan. Sugar Junctionin tee valikoima oli laaja ja heillä oli listalla myös omia uniikkeja sekoituksia. Teen lisäksi saimme valita sämpylät kahdella täytteellä. Päädyimme Aijun kanssa molemmat kylmäsavulohi-tuorejuusto täytteisiin sämpylöihin, jotka ovat paikan päällä leivottuja.


Sämpylöiden lisäksi saimme ison kasan erilaisia leivoksia. Valikoimasta löytyi macaroneja kahta eri makua, rocky road suklaa paloja, tuoreita mansikoita, hedelmä skonsseja sekä muutama tunnistamattomaksi jäänyt leivos. Skonssien kanssa saimme luomukermasta tehtyä kermavaahtoa ja paikallisilta tuottajilta ostettua mansikkahilloa. Oli todella hyvää! Palvelun tasoa lisäsi myös, että ne kakut joita emme jaksaneet syödä saimme mukaan. Tarjoilija tuli itse kertomaan, että he pakkaavat loput, kunhan vain sanomme milloin olemme valmiit. 

Kokemuksen kruunasi kaunis astiasto ja vintage henkinen sisustus. 


Sitten pakollinen asukuva, joka on otettu Piccadilly Gardenin suihkulähteillä. Sain aikaan pienen yleisön, kun poseerasin kameralle siinä suihkulähteiden edessä:D 

Takki: H&M
Bolero: Second Hand 
Mekko: River Island
Saappaat: Graceland 
Laukku: Second Hand
    Kaulakoru on lahja sulhaseltani ja
 korvakorut Seppälästä

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Perfume and a panda

Hei rakkaat lukijani!

Pitkästä aikaa asukuva:


Mekko: Dorothy Perkins
Saappaat: Graceland

Aamulla on ehtinyt tehdä kovin paljon mitään tukalleni tai etsiä koruja, sillä nukuin hieman liian pitkään ja tuli kiire kirkkoon. Siksi niin koruton asukuva.

Kirkon jälkeen suuntasimme Antin ja Davidin kanssa ostoksille. Davidin avustuksella löysin kauan etsimäni lanka kaupan nimeltä Purl City Yarns. Sieltä mukaan tarttui tuliaisia ja itselleni tämmöiset ihanuudet:


Langat ovat Urugualaisten naisten kehräämiä ja kattila värjättyjä.  Ne ovat myös 100% villaa, ja lankakerien tuoton avulla pyritään kouluttamaan naisia ja parantamaan heidän mahdollisuuksiaan elämässä yleensä. Hyvä ostos siis monella tapaa. Mukaan tarttui myös kauan himotut bambupuikot, sateenkaareen väreissä, kuinkas muuten.

Apteekista löytyi Pandan lakua, terveysruokien osastolta. Piti ostaa maistiaisiksi, kämppiksille ja työkavereille. Ainoastan Patrick ja David on tähän mennessä tykänneet.


Loppu kevennyksenä kuva kasvista, jonka kukan nuput muistuttavat mielestäni bakteeria: